Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Διαγωνισμός Σεναρίου με θέμα την Κύπρο [Παράταση υποβολών: 8/5/2016]

Κατόπιν παράκλησης αρκετών ανθρώπων που επιθυμούν να μετάσχουν στον διαγωνισμό συγγραφής σεναρίου ταινίας μεγάλου μήκους με θέμα "ΚΥΠΡΟΣ", δόθηκε παράταση έως την 8η Μαΐου 2016.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και το Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα προκηρύσσουν:
Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μεγάλου Μήκους:
Πρωτότυπου Έργου στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα με θέμα την ΚΥΠΡΟ.
Η θεματολογία παραμένει ευρύτατη καθώς δύναται να περιλάβει αρχαιολογικά, ιστορικά, πολιτικά, πολιτιστικά και κάθε είδους θέμα που αναφέρεται στην Κύπρο και την μακραίωνη ιστορία της όπως επίσης και θέματα που αφορούν προσωπικότητες της Κύπρου, που έζησαν στην Κύπρο η αλλαχού. Τέλος θα γίνουν δεκτά και σενάρια που πραγματεύονται τις σχέσεις της Κύπρου με άλλους λαούς.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, αφού προηγουμένως κατοχυρώσουν το σενάριό τους στον δικτυακό τόπο της Ε.Σ.Ε. www.senariografoi.gr όπως το αποστείλουν ηλεκτρονικά σε μορφή PDF, μαζί με την απόδειξη κατοχύρωσης που θα παραλάβουν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μέχρι την 8η Μαΐου στην ηλεκτρονική διεύθυνση akak1@hotmail.com. Οι κάτοικοι Κύπρου μπορούν να κατοχυρώνουν και στην Κύπρο.
Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού αναφέρονται στη διεύθυνση: http://senariografoi.gr/gr/news/stories/i886/