Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Συνάντηση του δημάρχου Σοφάδων κου Θάνου Σκάρλου με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας κα. Κωνσταντίνα Δάλλα.

Συνάντηση με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας κα. Κωνσταντίνα Δάλλα είχε στο Δημαρχείο των Σοφάδων, σήμερα Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, ο Δήμαρχος Σοφάδων κος Θάνος Σκάρλος στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων της νέας Δημοτικής Αρχής για την αξιοπρεπή περίθαλψη των δημοτών του δήμου Σοφάδων.



Μετά από μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με ζητήματα υγείας που αφορούν το δήμο Σοφάδων αποφασίστηκε η περαιτέρω συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας με την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων για τη διαμόρφωση ενός πλαισίου ανάπτυξης στρατηγικών τομέων κοινού ενδιαφέροντος γύρω από θέματα υγείας του τοπικού πληθυσμού.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, των Περιφερειακών και Αγροτικών Ιατρείων του Δήμου και συμφωνήθηκε επιπλέον η ενδεχόμενη παραχώρηση από το Δήμο μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατάλληλου χώρου στον πρώην Δήμο Άρνης (Ματαράγκα) για τη δημιουργία Περιφερειακού Ιατρείου αλλά και η συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων για την εμβολιαστική κάλυψη του παιδικού πληθυσμού.

Κατόπιν, η διοικήτρια του Νοσοκομείου μετέβη στο Κέντρο Υγείας Σοφάδων και στα Περιφερειακά Ιατρεία Ανάβρας, Λεονταρίου και Ματαράγκας συνοδευόμενη από τους αντιδημάρχους κ. Βασίλειο Αλεξόπουλο, κ. Ταξιάρχη Ευαγγελογιάνη και κ. Χαράλαμπο Παπαμαγαρίτη.